Vinterfriluftsliv

Friluftsliv & Fjellsport

- Opplevelser og kurs i storslått Norsk natur

Kurs i Tradisjonell Nordisk vinterfriluftslivKurset henvender seg til deg som ønsker en introduksjon til tradisjonell norsk vinterfriluftsliv og nordiske skiturer.Dette kurs har som formål å sikre deltagerne en grunnleggende forståelse for planlegging og gjennomførelse av tradisjonelle nordiske vinterturer i høgfjellet, samt forståelse for de fare man må forholde sig til i høgfjellet om vinteren.

Deltagerne skal oppnå innsikt i gode rutiner ved tradisjonelt nordisk vinterferdsel over en eller flere dager. Konsekvenstenkning og sikkerhet går igjen i alle aktiviteter – ”Tur etter evne” og ”Tur med overskudd” danner rammene for kurset.

Vi legger fokus på å være på tur, hvor vi gjennom å være tilstede undervegs, oppnår viktig erfaring omkring orientering og veivalg i vinterfjellet, ly og le samt skredlære svarende til «Grunnkurs skred Nordisk» etter Norsk Fjellsportforum sine standarter


Vi gjennomfører kurset i det flotte, inspirerende vestlandsterreng som preger i Indre Sogn, og nasjonalparkene her.

Vi møtes kvelden før kursstart på Jostedal Hotell, hvor vi bor de første to dagene, her etter vi legger ut på tur og tester teltlivet vinterstid.


Varighet 5 dagerDato og pris

Kurset arrangeres på forespørsel i perioden Januar - Mars. Ta endelig kontakt.


For booking av kurs eller spørsmål - mail eller tlf. +47 95 77 34 88


Ønsker du privatkurs, så ta kontakt.


Friluftsliv og Fjellsport

Jostedal - Norway

info@friluftsliv-fjellsport.no

+47 95 77 34 88