Nordisk skiferdsel og krysning av Jostedalsbreen

Friluftsliv & Fjellsport

- Opplevelser og kurs i storslått Norsk natur

Kurs i Nordisk skiferdsel

og krysning av JostedalsbreenDette kurs kombinerer tradisjonell norsk vinterfriluftsliv på ski med krysning av Jostedalsbreen.


Kurset gir deltagerne en grunnleggende forståelse for planlegging og gjennomførelse av tradisjonelle nordiske vinterturer i høgfjellet.


Deltagerne skal oppnå innsikt i gode rutiner ved tradisjonelt nordisk vinterferdsel med konsekvenstenkning og sikkerhet etter prinsippene om ”Tur etter evne” og ”Tur med overskudd”.

Vi legger fokus på å være på tur, hvor vi gjennom å være tilstede undervegs, får viktig erfaring omkring orientering og veivalg i vinterfjellet, ly og le samt skredlære svarende til «Grunnkurs skred Nordisk» etter Norsk Fjellsportforum sine standarter. Dessuten en innføring i ferdsel på bre vinterstid.


Kurset er lagt til Jostedalen fantastiske Sogn.


Vi møtes kvelden før kursstart på Jostedal Hotell, hvor vi bor de første to dagene, her etter vi legger ut på tur og tester teltlivet vinterstid.


Kurset går over 6 dagerDato og pris

Kurset arrangeres på forespørsel i perioden April - Mai. Ta endelig kontakt.For booking av kurs eller spørsmål - mail eller tlf. +47 95 77 34 88


Ønsker du privatkurs, så ta kontakt.


Friluftsliv og Fjellsport

Jostedal - Norway

+47 95 77 34 88

info@friluftsliv-fjellsport.no