Nyttige link

Friluftsliv & Fjellsport

- Opplevelser og kurs i storslått Norsk natur


Friluftsliv og Fjellsport er ikke alene i denne fantastiske del av Vestlandet og Sogn. Vi har mange gode samarbeidspartnere, som driver innen kursing, føring og overnatting.


Overblikk over aktiviteter og overnattingsmuligheter i Jostedalen finnes på Jostedalen sine nettsider – Jostedal SigNatur.


Sognefjorden og Fjord Norge har egne nettsider som presentere litt av det som finnes i denne del av Norge


Norgesguidene tilbyder bl.a. klatreføring og kurs innen klatring. Kurs knyttet mod ferdsel i alpint og skredutsatt terreng.


Fimbul Jostedal driver med guidede toppturer, løssnøjakt og skredkurs i Jostedalen. Rutinerte Guider finn alltid den beste snøen i Jostedalen!!!


Jostedal Hotell er et lille familiedrevet hotell i Jostedalen, som har åpent heile året! Et ypperlig utgangspunkt for fjell- og breturer. Hotellet er kjent for personlig service, god heimelaga lokalbasert mat, med eigenproduserte råstoff fra garden, i tillegg til råvarer og produkt fra området rundt.


Jostedal Camping ligg idyllisk til der elva Krundøla møter Jostedøla. Plassen ligg om lag 5 km fra Nigardsbreen og Bergsetbreen. Butikk, bensinstasjon og Jostedal hotell ligg 100 meter fra plassen. Jostedal camping har en rekke tradisjonelle camping hytter til 2-4 personer og to moderne vinterisolerte hytter til 6 personer. Plassen har sanitæranlegget med moderne kjøkken, bad og toalett for rullestolbrukere og stellerom for barn. Anlegget har også vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel.Friluftsliv og Fjellsport

Jostedal - Norway

info@friluftsliv-fjellsport.no

+47 95 77 34 88